Kuru kızılcık hoşafı yaparken, en önemli adımın kaliteli kuru kızılcık seçimi olduğunu belirtmişsiniz. Peki, kızılcıkların renginin ve kokusunun hoş olması dışında, başka hangi yöntemlerle kaliteli ürün seçebiliriz? Ayrıca, pişirme aşamasında dikkat etmemiz gereken en kritik nokta nedir? Özellikle kaynatma süresinin lezzete etkisi hakkında ne düşünüyorsunuz?
Kuru kızılcık hoşafı yaparken, en önemli adımın kaliteli kuru kızılcık seçimi olduğunu belirtmişsiniz. Peki, kızılcıkların renginin ve kokusunun hoş olması dışında, başka hangi yöntemlerle kaliteli ürün seçebiliriz? Ayrıca, pişirme aşamasında dikkat etmemiz gereken en kritik nokta nedir? Özellikle kaynatma süresinin lezzete etkisi hakkında ne düşünüyorsunuz?
Cevap yaz